Elixir Jeunesse sejas kopšanas rituāls

IEPRIECINI ĀDU AR PRUDUKTIEM NO ELIXIR JEUNESSE KOSMĒTIKAS LĪNIJAS!

Yves Rocher kosmētikas eksperti ir izlaiduši jaunu ādas kopšanas līniju-Elixir JEUNESSE, kas paredzēts ikdienas detoksikācijas darbībām, lai palīdzētu ādai cīnīties pret novecošanās paātrinātāju kaitīgo iedarbību, piemēram, nelabvēlīgo piesārņojumu.
Ja vēlaties savā skaistumkopšanas režīmā iekļaut jaunu „zaļo” rutīnu, šī jaunā līnija, kas satur brīnuma ekstraktu no Aplfoi auga, ir tieši Jums!
Alfloi augs cēlies no Madagaskaras, spēj pilnībā atjaunot savu mizu un koncentrēt dabisko molekulu lapu centrā. Yves Rocher eksperti ir spējuši ekstrahēt un izmantot koncentrātu Afloi ekstraktu, lai sniegtu šī auga izturību, tā palīdzot atjaunot mūsu ādu.
Alfoi ekstrakts viegli uzsūcas ādā un palīdz cīnīties pret novecošanās paātrinātājiem, piemēram, piesārņojumu, UV starojumu, stresu un nogurumu, veicinot ādas atjaunošanos un veidojot pretpiesārņojuma aizsardzības sistēmas. Alfoi ekstrakts, kas integrēts Elixir Jeunesse produktu līnijā, palīdzēs jums panākt tūlītēju “detoksikāciju” acīmredzami gaišākai un atpūtinātai ādai, tai pat laikā samazinot smalkās līnijas un krunciņas.
Elixir Jeunesse līnijas produkti ir bez minerāleļļām, bez silikona, bez krāsvielām un bez parabēniem, lai jūs varētu tās izbaudīt bez satraukuma!
Izveido savu ikdienas rituālu ar kādu no Elixir Jeunesse produktiem:
ELIXIR JEUNESSE micelārais gēls 200ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE attīroša eļļa 150ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE attīrošais gēls 125ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE dienas krēms 50ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE dienas krēms ar SPF 30, 30ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE nakts krēms 50ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE acu krēms 15ml – Hamamelis
ELIXIR JEUNESSE serum essence 30ml – Hamamelis
Elixir Jeunesse līnijas pudeles ir izgatavotas no pārstrādājama stikla, un viss kartons nāk no ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem.
Lieliski rezultāti garantēti!

 

 

 

Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru