JAUNĀ PRETNOVECOŠANĀS LĪNIJA LIFTING VEGETAL!

JAUNĀ PRETNOVECOŠANĀS LĪNIJA LIFTING VEGETAL!


Lifting Vegetal ir jaunā pretnovecošanās sejas kopšanas līnija, kuras pamatā ir koncentrēts augu kolagēns, kas iegūts no savvaļas auga - Ajuga reptans. Kas modelē sejas kontūras, atjauno ādas apjomu, stiprina to šūnu līmenī.
Yves Rocher kosmētikas eksperti jau kopš 1959.gada ir atklājuši šo savvaļas dzīvības noslēpuma augu. 
Yves Rocher laboratorijām ir izdevies ekstrapolēt no Ajuga reptans savu unikālo Dārzeņu kolagēna koncentrāciju, lai izveidotu jaunu patentētu koncentrātu, kas spēj atdzīvināt šūnas un stiprināt ādas arhitektūru, iegūstot vēl nebijušu augu aktīvo sastāvdaļu. Pēc 1 mēneša Lifting Vegetal produktu  lietošanas āda iegūst apjomu, samazinās grumbas un  sejas kontūras kļūst skaidras.
Faktiski augiem un ādai ir kopīgs 26% DNS, kas ir būtisks elements aktīvās augu sastāvdaļas dziļai iekļūšanai ādā, garantējot līnijas efektivitāti.
Viss process ar augstu tehnoloģisko saturu saglabā augu resursus un ciena vidi, izvairoties no intensīvas audzēšanas.
Lifting Vegetal sastāv no 97% dabīgām sastāvdaļām, ir paredzēts sievietei "cīnītājai", kura nebaidās no novecošanās, veltīta modernām un uzņēmīgām sievietēm, kuras drosmīgi pārdzīvo ikdienas problēmas.
Lifting Vegatal līnija sevī ietver dienas un nakts krēmu, acu krēmu un serumu. Kuri samazina smalkās līnijas un grumbas, piešķirot ādai tonusu un elastību. Padara sejas ādu svaigāku un dodot jauneklīgu izskatu!
Produktus no Lifting Vegetal līnijas varat aplūkot šeit:
LIFTING VEGETAL dienas krēms 50ml – Hamamelis (shopifypreview.com)
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru