KĀ CĪNĪTIES AR PIGMENTĀCIJAS PLANKUMIEM?

KĀ CĪNĪTIES AR PIGMENTĀCIJAS PLANKUMIEM?

Pigmentācijas plankumus veicina paaugstināts melanīna līmenis ādā, ko var izraisīt vecums, ilgstoša atrašanās saulē,  hormonālas izmaiņas u.c. faktori. Bet kā ar tiem cīnīties?

Viens no veidiem kā samazināt jaunu pigmentācijas plankumu veidošanos ir OBLIGĀTI lietot produktus ar SPF filtriem. Saules gaisma ietekmē pigmentācijas intensitāti. Tieši tāpēc pietiekama aizsardzība no saules samazina pigmentu rašanos.

 

Savukārt jau esošiem pigmentācijas plankumiem ir pieejami dažādi kosmētiskie līdzekļi to mazināšanai.

 

 

 

 

 

 

 

*attēlos redzams rezultāts pēc Ecooking Pīlinga maskas lietošanas

 

Viens no tiem ir sejas pīlings ar AHA un BHA skābēm. Tas atjauno dziļākos ādas slāņus un noņem atmirušās ādas šūnas, tādējādi samazinot pigmenta plankumu redzamību. Ecooking Pīlinga maska satur gan AHA, kas zināma arī kā dabiskā pienskābe, gan BHA (Salicilskābe 0.9%). Gan BHA, gan AHA skābes šķīdina ādas raga slāņa starpšūnu vielu, kas sasaista ādas raga šūnas – ādas raga slānis kļūst plānāks, mīkstāks un elastīgāks, kā rezultātā samazinās ādas lobīšanās, pinnes, nelīdzenums, ādas pelēkums, skābes dziļāk attīra poras, samazina ādas raupjumu un ādas sausumu, izlīdzina ādas krunciņas un toni, normalizē ādas skābju un sārmu līdzsvaru, tauku dziedzeru darbību, stimulē šūnu metabolismu, balina, atjauno, mitrina, nomierina, dezinficē ādu, taču neskar tās dziļākos slāņus.

 

Vēl viens lielisks palīgs cīņā ar pigmentācijas plankumiem ir C Vitamīna serums. Tas ir spēcīgs antioksidants ar izgaismojošām un balinošām īpašībām, kas izlīdzinās ādas toni un padarīs pigmentācijas plankumus gaišākus.

Kā arī produkti, kuru sastāvā ir pigmentāciju balinošas sastāvdaļas, kā piemēram, zīmola Yves Rocher Anti Age Global sejas kopšanas līnijas serumā jauneklīgai ādai ir pievienots dabīgs lakricas ekstrakts, kas plaši pazīstams ar savu pretpigmentācijas efektu un padara ādu gaišāku un jaunāku.

 

 

Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru