KĀ KOPT SEJAS ĀDU VASARĀ?

KĀ KOPT SEJAS ĀDU VASARĀ?

Tuvojoties vasaras sezonai mainās arī sejas ādas stāvoklis un līdz ar to arī ikdienas  sejas kopšanas rutīna. Siltas temperatūras un pastiprināta atrašanās saulē var veicināt ādas jutīgumu un sausumu, tāpēc ir īpaši svarīgi izvēlēties vieglus un mitrinošus sejas kopšanas līdzekļus, kas nenosprosto poras, un pievērst papildus uzmanību ādas aizsardzībai no saules un attīrīšanai.

1. ATTĪRĪŠANA

Karstā laikā, kad āda pastiprināti svīst un gaisā ir daudz vairāk putekšņi un putekļi, kas nemanāmi nosēžas arī uz jūsu sejas, ir ļoti svarīgi kārtīgi attīrīt sejas ādu, lai nerastos iekaisumi un sejas āda varētu elpot. Iesakam izvēlēties maigākus ādas attīrīšanas līdzekļus ar mitrinošām īpašībām, kā piemēram, Yves Rocher PURE ALGUE attīrošas putas sejai. 

2. SAULES AIZSARDZĪBA

Neaizmirsti par saules aizsardzību. Produkti ar SPF būtu jālieto visu gadu, taču īpaši svarīgi tas ir vasaras mēnešos, kad saules stari kļūst arvien spēcīgāki un mēs daudz vairāk laika pavadam ārā.

3. MITRINĀŠANA

Kārtīga ādas mitrināšana ir viena no sejas kopšanas atslēgām, lai āda karstā laika ietekmē nekļūtu blāva un sausa. Viegli gēlveida mitrinošie krēmi palīdzēs arī nomierināt saulē sakarsušo sejas ādu, noņemot jebkādu radušos diskomfortu. Iesakam krēmus uzglabāt ledusskapī, tādā veidā iegūstot vēl lielāku atsvaidzinošu sajūtu, kad vēso krēmu uzklāsiet uz ādas.

4. NEAIZMIRSTI PAR LŪPĀM

Saulē sausa kļūst ne tikai sejas āda, bet arī tavas lūpas. Tās ir tikpat jutīgas pret saules staru kaitējumu kā pārējais ķermenis. Tāpēc ir svarīgi tās pienācīgi mitrināt.

5. MASKAS

Reizi nedēļā palutini savu sejas ādu ar kādu intensīvi mitrinošu vai nomierinošu sejas masku, kas palīdzēs ādai uzņemt zaudēto mitrumu, nomierinās to, un atgriezīs jūsu sejas ādai dzīvīgumu un mirdzumu.

 

Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru