YVES ROCHER - ACU ĒNAS.

YVES ROCHER - ACU ĒNAS.

     Zīmola Yves Rocher pirmā dekoratīvās kosmētikas līnija saucās YRIA. Viens no līnijas produktiem bija arī maigas, teksturētas acu ēnas, dažnedažādos toņos. Jutekliski, izsmalcināti toņi, kas piešķīra izskatam izteiksmīgumu. Un protams izsmalcinātais YRIA iepakojums, kas neatstāja vienaldzīgu. Kosmētikas eksperti kā galveno aktīvo sastāvdaļu šai acu ēnu līnijai izvēlējās rīsu pulveri, kas padara acu ēnas maigi un viegli uzklājamas, ar noturību visas dienas garumā. Zīdaina tekstūra, kas izlīdzina acu plakstiņu ādu.
* līnijas YRIA viens no acu ēnu veidiem
        Pēc tam tika izstrādāta jauna dekoratīvās kosmētikas līnija - Luminelle - vienkārša un neatvairāma, kas bija kā neaizstājams palīgs tiem, kas sper pirmos soļus grima pasaulē. Šo ēnu formulas sastāvā tika izvēlēts kumelīšu ekstrakts, savu nomeirinošo īpašību dēļ. Pateicoties tam, ēnām bija ļoti maiga tekstūra un tās bija viegli uzklājamas, pat bez speciālas acu ēnu otiņas. Sniedzot perfektu, tai pat laikā vienkāršu acu skatienu.  
       Kolekcija Couleurs Nature - bija īsta sajūtu palete, ar kuru varēja ļauties eksperimentiem. Tā piedāvāja noturīgus un drosmīgus toņus. Acu ēnu formulas sastāvā bija Bambusa serdes ekstrakts, kas piešķir krāsojumam zīdainu izskatu. Kā arī maigi smalks rīsu pūderis, kas sniedz dzirkstošas krāsas un vieglu tekstūru. Visām Couleurs Nature acu ēnām bija maiga, zīdaina konsistence, ideāla uzklāšana un izteiksmīgs tonis.
*vieni no piemajiem Couleurs Nature acu ēnu dizainiem
      Šobrīd zīmola Yves Rocher ir pieejamas acu ēnas ar mirdzošu, perlamutra vai matētu efektu. Krāsu toņi ir radīti iedvesmojoties no Dabas. Formulas sastāvā ir Rīsu ekstrakti no Āzijas, kas sniedz īpaši pigmentētus toņus. Pulverveida tekstūra, kas viegli uzklājas uz acu plakstiņiem, un ļauj mainīt krāsas toni no gaiša līdz izteikti bagātīgai un spilgtai krāsai. 
*ieskats no šā brīža esošajām acu ēnām
Visus pieejamos toņus varat atrast ŠEIT : MAKE-UP ACĪM – Tagged "Acu ēnas" – Hamamelis
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru