YVES ROCHER - ACU UN UZACU ZĪMUĻI

YVES ROCHER - ACU UN UZACU ZĪMUĻI

     Sakoptas un skaistas uzacis ir viens no galvenajiem punktiem jūsu koptēlā. Uzacu zīmulis palīdzēs pilnveidot to formu un aizpildīs retas uzacis, lai iegūtu dabisku un sakoptu izskatu. Yves Rocher Kosmētikas eksperti  uzacu zīmuļu formulā ir izmantojuši augu izcelsmes sastāvdaļas, kā Šī sviestu. Tā vieglā un pulverveida tekstūra viegli slīd un ļauj izveidot precīzas un vieglas līnijas. 
       Acu zīmuļi Kajal - izteiksmīgam skatienam! Pigmentēti un krēmīgi acu zīmuļi, kas pieejami dažādos toņos. Yves Rocher Kosmētikas eksperti to formulā ir izmantojuši augu izcelsmes sastāvdaļas, kā piemēram, Rīcineļļu, kas ir bagāta ar taukskābēm, piešķirot acu zīmuļu tekstūrai īpašu maigumu. 
      Acu zīmuļi intensīvie - spilgti, ļoti pigmentēti toņi ar īpaši maigu krēmveida tekstūru! Kosmētikas eksperti ir bagātinājuši formulu ar augu izcelsmes Karnaubas vasku, sniedzot īpaši intensīvu toni. Īpaši maiga tekstūra, izceļ Tavas acis. Var izmantot arī kā krēmveida acu ēnas.
      Acu zīmuļi ūdensizturīgie izcels jūsu acis ar īpaši intensīvu krāsu un noturību! Yves Rocher Kosmētikas eksperti ir izvēlējušies formulas pamatā izmantot Rudzupuķu ekstraktu, tā aizsargājošo īpašību dēļ. Krēmveida tekstūra nodrošina ļoti precīzu līniju un izteiksmīgu skatienu! Un tiem ir iestrādāts zīmuļu asināmais!
     
Vairāk par visiem mūsu piedāvātajiem aksesuāriem varat atrast ŠEIT: MAKE-UP ACĪM – Hamamelis
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru