YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

Bio - Calmille.
Ar augu betaīna un kumelīšu ekstrakta apvienojumu.
hamamelis.lv Yves Rocher
Tā bija viena no pirmajām Yves Rocher kosmētikas līnijām, kas paredzēta  jutīgas ādas īpašniecēm. Lai sievietes, kurām ir jūtīga āda, justos pasargātas, Yves Rocher Augu Bioloģijas Laboratorijā izstrādāja augu betanīna un kumelīšu saturošus produktus, kas aizsargātu un nomierinātu ādu. 
Ārstnieciskai kumelītei ir pretiekaisuma un nomierinošas īpašības, kas to padara par īpaši piemērotu jūtīgai ādai. Tās tiek audzētas La Gacilly laukos, Francijā. Tiek apstrādāta tikai ar bioloģiskām metodēm, ražu novāc ar rokām vai izmantojot mehāniskus palīglīdzekļus. Pēc savākšanas augus ar karsta gaisa palīdzību izsusina žāvētavā. Šādi apstrādātus augus vēlāk izmanato ekstraktu gatavošanai. Izaudzētie augi nodrošina izejvielas zīmola produkcijai.
Pure Calmille.
hamamelis.lv Yves Rocher
* viens no pirmajiem dizainiem Pure Calmille produktu līnijai
Attīstoties nākošajai Yves Rocher līnijai ar Organisko Kumelīti, no Bio - Calmille, tā pārgāja uz līniju Pure Calmille. Galvenais sastāvdaļu komponents bija Organiskā Kumelīte, tās nomierinošo un maidzinošo īpašību dēļ. Tā arī tika audzēta La Gacilly laukos, pēc bioloģiskās metodes. Apstrādājot zemi tikai ar dabiskiem komponentiem, izmantojot dabiskus minerālus un mēslojumu. 
Pure Calmille līnija ir saglabājusies līdz mūsdienām, tikai mainot produktu vizuālo dizainu, pilnveidojot sastāvu.
Yves Rocher hamamelis.lv
* attēlā līnijas Pure Calmille jaunais produktu dizains
Gan šī līnija, gan atvasinājums, kā Sensitive Camomile, ir līnijas, kuras ir ļoti pieprasītas un saglabājušās arī līdz šim brīdim. Tie ir produkti, kas ir gadiem pilnveidoti, uzlaboti formulās, lai sniegtu vislabāko jūtīgas ādas īpašniecēm!
turpinājums sekos..
   
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru