YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

Soin Clarifiant.
" Lai āda vienmēr būtu veselīga"
Sejas attīrošā līnija, kas paredzēta kombinētai un taukainai ādai. Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti radīja pilnu produktu gammu Soin Clarifiant, kurā tika izmantotas attīrošās augu ēteriskās eļļas un greipfrūtu ekstrakts, kas palīdzēja līdzsvarot ādas tekstūru. 
Ēteriskās eļļas kopā ar griepfrūta ekstraktu, veidoja antibakteriālas un attīrošas īpašības, lai āda atgūtu savu veselīgo izskatu. 
 
Sebo Vegetal.
''Nē TAUKAINAM spīdumam"
Soin Clarifiant ar laiku nomainīja Sebo Vegetal gamma. Yves Rocher Augu Kosmētikas zinātnieki, kā galveno sastāvdaļu komponentu izvēlējās Baikāla ķiverenes sakņu pūderi, dēļ tās unikālās īpašības, piešķir kombinētai ādai, ar tendenci taukoties, vienmērīgu toni bez taukaina spīduma. 
Asortimentu veidoja septiņi attīrošie un mitrinošie produkti, kas tika izstrādāti no Baikāla pulvera. Kuru mērķis bija regulēt ādas sebuma līmeni, nodrošinot nepieciešamo hidrāciju.
Yves Rocher hamamelis.lt
* attēlā redzami Sebo Vegetal gammas produktu dizains mūsdienās
Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti pilnveidoja un izmainīja sastāvu, un kā galveno sastāvdaļu ietvēra Boreālo tējas pulveri, dēļ tā īpašībām, atjaunot ādas līdzsvaru, kontrolējot taukaina spīduma izskatu, līdzsvarojot sebuma veidošanos un uzlabojot ādas struktūru. 
Asortimentu veido ap sešiem attīrošajiem un mitrinošajiem produktiem, kas ir ļoti pieprasīti klientu vidū. Šī līnija ļoti efektīgi veic savu funkciju, atbrīvojot ādu no nevēlamā spīduma, regulējot un stabilizējot sebuma līmeni. 
* attēlā Sebo Pure Vegetal gamma
Papildus Sebo Vegetal gammai, Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti papildināja un radīja Sebo Pure Vegetal gammu ar Boreālo tējas pulveri, kas iedarbojas uz nepilnībām, pateicoties tā antibakteriālajām un attīrošajām īpašībām un 100% augu izcelsmes Salicilskābe, kas efektīvi cīnas pret ādas nepilnībām, kā melnajiem punktiņiem, pinnēm. 
Šīs abas ir lieliskas līnijas - Sebo Vegetal un Sebo Pure Vegetal- kas ir speciāli radītas, rūpīgi izstrādātas priekš kombinētas un taukainas ādas, Veselīgai un skaistai ādai!
turpinājums sekos..
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru