YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

Hydra Specific.
'' Intensīvai ādas mitrināšanai."
Yves Rocher Augu Kosmētikas pētnieki radīja Hydra Specific līniju, kas bija paredzēta sausai un dehidrētai ādai. Kā galvenā aktīvā sastāvdaļa tika izvēlēta Hamamelis ūdens, tā unikālo īpašību dēļ, sniedzot svaiguma sajūtu, atjaunojot sejas krāsu, piešķirot ādai elastību. Un Kļavu sulas koncentrāts, kas palīdz atjaunot ādu, nomierina ādu un atbrīvo no stresa. Atklājot Jūsu ādas sākotnējo skaistumu.
Hydra Vegetal.
'' Remdējiet Jūsu ādas slāpes!''
hamamelis.lv
Hydra Specific ar laiku nomainīja uz Hydra Vegetal līniju, kas ļoti ātri ieguva vispārēju interesi un lielus panākumus. Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti kā galvenos komponentus izvēlējās Kanādas kļavu koku un Meksikas zilās agaves augu sulu kombināciju, kas uzkrāj un notur mitrumu ādas šūnās. Atdzīvinot ādu no dziļas iekšpuses un piešķīrot tai dabisku mirdzumu. 
Normālai un kombinētai ādai, tāpat kā jebkuram citam ādas tipam ir savas īpatnības. Tādējādi saudzīga mitrināšana un kopšana ar vieglām tekstūrām, ir tās dabiskā līdzsvara saglabāšanas atslēga. 
hamamelis.lv
* attēlā Hydra Vegetal sejas kopšanas gamma, mūsdienās
Lai veselīgai ādai nebūtu trūkumu, ir svarīgi mitrināt ķermeni gan no iekšpuses - caur ūdeni, zāļu tējām un uzlējumiem, gan no ārpuses, izmantojot produktus, kas piemēroti mūsu ādas tipa īpašajām vajadzībām. Lai nodrošinātu ādu ar pareizo ūdens daudzumu un saglabātu to svaigu un gaišu, Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti uzlaboja Hydra Vegetal mitrinošu līniju, kuras pamatā izvēlējās Edulis šūnu ūdens ekstraktu. Edulim ir spēks saglabāt ūdeni, un noturēt to ādas slāņos līdz pat 48h.
Hydra Vegetal līnija ir piemērota visiem ādas tipiem. Līnija sastāv no produktiem, kuru mērķis ir dabiski un mierīgi attīrīt, tonizēt un mitrināt ādu. 
yves rocheryves rocher
* attēlā Pure Algue mitrināšanas līnijas produkti
Hydra Vegetal gammai, papildus ir radīta Pure Algue produktu līnija, kas mitrina, atdzīvina un atjauno ādu. Produktu klāstu iedvesmo milzīgais okeānu spēks. Tās formulas pamatā ir Tetraselmis aļģes ar skābekli bagātinošām un antioksidējošām īpašībām, kas atbild par jaunu asinsvadu augšanu, uzlabo ādas šūnu atjaunošanos. 
Yves Rocher bagātīgā Botāniķu un Pētnieku komanda meklē dažādas aktīvās vielas, kas nāk no augiem, kuri var tikt galā ar katru nepilnību, ar kuru saskaras sievietes, cenšoties būt skaistas. Daba ir kas vairāk par iedvesmas avotu, tā ir procesa galvenā būtība.
stāsta turpinājums sekos..
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru