YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

OVALE LIFTING.
Ar kolekciju OVALE LIFTING izjūtiet dubultu liftinga efektu.
hamamelis.lt
Yves Rocher Zaļās grāmatas 2012 Jaunums - kolekcija Ovale Lifting. Sejas kopšanas produktu līnija, kuru sastāvā bija smiltsērkšķu ekstrakts, kas nodrošināja divkāršu liftinga iedarbību. Sniedzot precīzu sejas kontūru atjaunošanu, stimulējot 3 galvenās iekšējās ādas sastāvdaļas : kolagēnu, elastīnu un hialuronskābi. Rezultātā sejas kontūra kļuva daudz precīzāka, atguva apjomu un elastību.
Lifting Vegetal.
Atjauno sejas ovāla formu, ar liftinga efektu.
hamamelis.lvhamamelis.lv
hamamelis.lvhamamelis.lv
Ovale Lifting nomainīja uz līniju Lifting Vegetal. Kļūstot vecākam, mainās arī mūsu seja. Gadu gaitā sejas ģeometrija zaudē asumu. Hormona deficīts izraisa elastības zudumu. Jaunās Yves Rocher Lifting Vegetal līnijas mērķis ir rūpīgi risināt šo problēmu. Pruduktu mērķis ir neitralizēt un izlabot noslīdējušo ādu.
Novecojot, mūsu sejas ovāla forma mainās, sejas muskuļi zaudē spēku, āda atslābinās.
Yves Rocher Kosmētikas eksperti ir atklājuši aktīvo sastāvdaļu, kas var mainīt šo procesu un piedāvāt sievietēm risinājumu ovālas formas atjaunošanai. Izmantojot Lifting Vegetal līniju, kas sastāv no augu kolegēna, ko iegūst no Savvaļas zāles. Tas nostiprina, tonizē un stiprina ādu, sniedzot tūlītēju liftinga efektu. 
Lifting Vegetal gamma sastāv no 4 produktiem ar kuriem sīkāk varat iepazīties Šeit :
 SEJAS KOPŠANA PRETNOVECOŠANĀS – Tagged "LIFTING VEGETAL" – Hamamelis
turpinājums sekos..
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru