YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

YVES ROCHER: AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA, KAS SAGLABĀJUSIES LĪDZ MŪSDIENĀM.

Serum Vegetal.
" HORMONES BIO - VÉGÉTALES".
* vieni no pirmajiem līnijas Serum Vegetal produktiem
      Yves Rocher līnija Serum Vegetal Hormones Bio-Vegetale bija komplekss no 100% augu hormoniem. 100% augu hormoni aktivizēja un stimulēja šūnu regulēšanas mehānismu, lai cīnītos pret ādas novecošanos. Šis komplekss nodrošināja ādas atjaunojošanos un pašaizsardzību. Atklājot savas ādas jaunības spēku. 
Serum Vegetal 3.
8 gadu Botāniskās izpētes rezultāts."
* attēlā viens no līnijas Serum Vegetal 3 produktiem
       Līnija Serum Vegetal Hormones Bio-Vegetale tika uzlabota, radot  Yves Rocher kosmētikas līniju Serum Vegetal 3, pret novecošanos, kuras pamatā bija ābolu oligosaharīdi, kas bija 8 gadu darba rezultāts laboratorijās. Ābolu oligosaharīdi ir 3 patenti Francijā un visā pasaulē, kas atbilst 3 galvenajām veiktspējas pētījumu jomām ādas bioloģijā: 1. dabiska mirdzuma un izlīdzinoša kohēzijas darbība, 2. pret grumbu un tvirtuma darbība un 3. izlīdzinoša darbība. Šie produkti efektīvi cīnījās pret grumbām un dabiska mirdzuma zudumu, atjaunojot ādas tvirtumu. 
Serum Vegetal.
'' Intensīva pretnovecošanās līnija.''
* attēlā līnijas Serum Vegetal produkti, kas šobrīd
pieejami mūsu veikala plauktos.
Yves Rocher Kosmētikas eksperti no līnijas Serum Vegetal 3, pārgāja uz līniju Serum Vegetal, kuras galvenais aktīvais komponents ir Ledus auga ekstrakts, kas aktīvi cīnās pret grumbām. Ledus auga ekstrakts tiek papildināts ar ekstraktu no smiltsērkšķu sēklām, lai vairotu pretgrumbu novēršanas efektu, kura mērķis ir uzlabot elastāna un kolagēna ražošanu, piešķirot ādai elastību un atjaunot to. Āda atjauno tonusu un elastību, kā arī dabisko blīvumu.
 Vairāk par katru Serum Vegetal produktu atradīsiet ŠEIT: SEJAS KOPŠANA PRETNOVECOŠANĀS – Tagged "SERUM VEGETAL" – Hamamelis
turpinājums sekos...
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru