YVES ROCHER: DZĪVE AR AUGU KOSMĒTIKU

YVES ROCHER: DZĪVE AR AUGU KOSMĒTIKU

Augu Kosmētika - tie ir produkti un estētiskā aprūpe, kurā ir koncentrēts viss spēks no Dabas.

Tā atspoguļojas unikālās un nepārspējamās zināšanās par Jūsu skaistumu. Augu Kosmētika ne vienkārši atšķiras no citām, bet pārspēj tās, kopš tā dāvā Jums: Milzīgu Dzīvības spēku, lielu baudu un lielu cieņpilnu attieksmi.

5 Aktīvie principi.

hamamelis.lt

1. Augs - Izstrādāt visus augu izcelsmes līdzekļus.

Maksimāli samazinot sintētisko sastāvdaļu izmantošanu un, cik vien tas iespējams dodot priekšroku augu izcelsmes bio-sastāvdaļām. Yves Rocher garantē efektivitāti savos kosmētikas līdzekļos. Vairāk nekā 1100 atšķirība starp sastāvdaļām, kas iegūtas no Augu pasaules, ir pielāgotas kosmētikas videi un ir iekļautas to sastāvā. 

hamamelis.lt

2. Augs - Izmantot visas bagātības no augiem.

Laboratorija zem atklātām debesīm, palete ar neatkārtojamām krāsām, nebeidzams plašums - Augu pasaule paliek priekš Yves Rocher patstāvīgi atjaunināts iedvesmas un radīšanas avots. Tā ir lielāka, nekā vienkārša sastāvdaļa, daba dod, daba iedvesmo, neskopojoties.

3. Augs - Zem kontroles. Garantē drošību un kvalitāti!

Yves Rocher Augu Kosmētikas pētnieki nepieļauj ražošanā nevienu sastāvdaļu, kuras nekaitīgums un efektivitāti nebūtu pierādīta, pārbaudīta. Turklāt etnobotāniskie pētijumi un kultūras audzēšanas un savākšanas kontrole, garantē kvalitāti un izejvielu drošibu. Visa produkcija tiek pārbaudīta -  efektivitāte un pārnesamība.

hamamelis.lt

4. Augs - Zem aizsardzības.

Aizsargāt augu bagātību, neatļaujot tiem izžūt - šis ir izaicinājums, kuru esam stingri pieņēmuši, lai aizsargātu apkārtni. Attiecībā uz GMO ( ģenētiski modificētiem organismiem) un augiem, kuru atrodas uz izmiršanas robežas, to izmantošana ir kategoriski aizliegta. Pievēršot arī uzmanību tam, ka zīmols Yves Rocher veic augu apstrādāšanu La Gacilly, 44 hektāru sertificētos laukos, pēc bioloģiskās metodes.

hamamelis.lt

5. Augs - priekš visiem.

Radot skaistumu pieejamu ikvienai sievietei. Daba pieder visiem, tā ir dāsna un pieejama. Paļaujoties tieši uz šo modeli, Yves Rocher veido savas attiecības ar sievietēm. Kontrolējot ikvienu soli ( ražas novākšanu, izgatavošananu un izplatību), konrolējot produktu cenas, tikpat uzmanīgi, kā kvalitāti, tiecoties pēc tikai vien: radīt skaistumu pieejamu ikvienai sievietei, bez izņēmumiem.

DZĪVOT HARMONIJĀ. Tas nozīmē justies skaistai, dāvājot sev vislabāko. Cienīt sevi, atstājot un veltot laiku sev un savai aprūpei. Augu Kosmētika ir izaudzēta speciāli Jums, brīnišķīgajos La Gacilly laukos un dārzos, ķļūstot par sabiedroto. Yves Rocher atrod unikālas īpašības katrā augā, neatkarīgi no tā izskata, piederības vai šķirnes.

turpinājums sekos...

Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru