YVES ROCHER - LŪPU KRĀSAS.

YVES ROCHER - LŪPU KRĀSAS.

         Viena no pirmajām Yves Rocher lūpu krāsu līnijām bija "YRIA".
YRIA - bija zīmola Yves Rocher dekoratīvās kosmētikas līnija, kas izceļ personību. Šīs bija lūpu krāsas, kas sniedza ne tikai toni, bet arī komfortu. Un acis priecēja tās izsmalcinātais iepakojums. Formulas sastāvā tika pievienota rīsu eļļa, sniedzot vieglu tekstūru, tajā pašā laikā daglabājot izteiksmīgu pigmentu un noturību visas dienas garumā.
    Pēc tam sekoja  kolekcija Luminelle -  tā bija kā neaizstājams palīgs tiem, kas sper pirmos soļus grima pasaulē. Lūpu krāsām bija viegli,  bet neatvairāmi toņi. Formula saturēja īpaši gaišas perlamutra daļiņas, kas lūpām piešķīra izteiktu spīdumu un caurspīdīgu toni. 
 
      Kolekcija Couleurs Nature sniedza iespēju veidot atmiņā paliekošus grimus. Tā apvienoja patīkamus pieskārienus jūsu lūpām, maigas tekstūras un dažādu krāsu toņus. Ar augstām tehnoloģijām iegūti instensīvi pigmenti kvēlojošām, košām krāšam un ilgi noturīgām tekstūrām. Šīs lūpu krāsas izraisīja sensāciju. 
Formulas sastāvā tika pievienota bioloģiskā sezama eļļa, kas piešķīra maigu, mitrinošu un barojošu konsistence. 
     Kolekcija Sexy Pulp iekļāva izteiskmīgus un gardus lūpu spīdumus. Tiem bija īpaši pigmentēti toņi, bez lipīgas tekstūras, un ar ilgu noturību. Šie lūpu spīdumi sniedza lūpām piepildītu un vieglu sajūtu. Ar to mirdzošajām perlamutra krāsām tie lūpas padarīja izteiksmīgākas. Formulas sastāvā bija E vitamīns, Karitē eļļa un kolagēna uzlabojošs ekstrakts. 
     Šobrīd zīmols Yves Rocher piedāvā lūpu krāsu kolekciju - Grand Rouge. Ļaujieties šīs elegantās lūpukrāsas valdzinājumam! Tās ir burvīgu, intensīvu krāsu un  lūpu kopšanas kombinācijas. Īsts eliksīrs, kam ir kūstoša tekstūra, bagātināta ar Kamēlijas eļļu, kas padara lūpu krāsu tekstūru perfektu, sedzošu un vienlaicīgi sniedzot atjaunojošas īpašības. Grand Rouge sērijas lūpu krāsas saglabā noturību līdz pat 6h, nepadarot lūpas sausas.
      Un otra šobrīd pieejamā Yves Rocher lūpu krāsu kolekcija ir - Rouge Vertige. Tai ir valdzinoši toņi ar barojošu tekstūru. Rouge Vertige ir lūpu krāsas ar satīna, mirdzošu vai spīdīgu finišu. Viegla, komfortu sniedzoša tekstūra, kas mitrina lūpas un sniedz bagātīgas nokrāsas toni. Formulas sastāvā ir  Ķiršu sēklu eļļa, pateicoties tās sastāvā esošajām taukskābēm, tai piemīt mīkstinošas un barojošas īpašības. Bez minerāleļļām, silikona un parabēniem. Rūpējoties par augu un Jūsu skaistumu.
Visas mūsu piedāvātās lūpukrāsas varat aplukot ŠEIT :
MAKE-UP LŪPĀM – Hamamelis
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru