YVES ROCHER: PIRMĀ AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA..

YVES ROCHER: PIRMĀ AUGU KOSMĒTIKAS LĪNIJA..

BIO CULTURE
Viena no pirmajām zīmola Yves Rocher Augu Kosmētikas kolekcijām, ieguvusi ECOCERT sertifikātu, COSMEBIO sertifikātu un ar šo līniju tika saniegta produktu ražošana ar nulles atlikumu ( CO2). 
Kā arī, pateicoties BIO CULTURE, 1997. gadā Yves Rocher ieguva trīškāršo sertifikātu-Kvalitātes, Drošības un Vides nozarēs (ISO 9001, SAS 18001, ISO 14001). 
Yves Rocher hamamelis.lv
* attēlā parādīti BIO CULTURE prudukti
Unikālās bagātīgās zināšanas un pieredze BIO Kultūras audzēšanā La Gacilly laukos, Francijā, ap 1977.gadu (44 hektāru) laukos, ļāva iestādīt un audzēt dažādas augu sugas, kurus pēc tam pielietot pruduktu izveidošanā, kā Kliņģerītes, Arnika, Olīvas, Hamamelis un citas.
Daba bieži vien ir neprognozējama, tādēļ, lai iegūtu nepieciešamo daudzumu kvalitatīvus augus, augu sugu piegādātājiem ir stingri jāievēro mūsu prasības, par kvalitatīvu augu materiālu, sēklu piegādi.
Yves Rocher Augu Kosmētikas pētnieki savāca ap 19 ekstraktiem no Bio-Kultūrā izaudzētajiem augiem. Pēc tam tie bija apvienoti savstarpējās kompozīcijās, lai ar augstāko spēju apmierinātu ādas vajadzības, pavadot Jūsu katru skaistuma mirkli, acīm redzamiem rezultātiem.
Radot Augu Kosmētikas līniju BIO CULTURE, Yves Rocher speciālisti ne tikai sasniedza augstākās prasības ECOCERT, bet arī ievērojami pārsniedza tās: 98% dabiskas sastāvdaļas - 95% nepieciešamajās, 85% BIO sastāvdaļas - 10% nepieciešamajās.
Kosmētikas līnija bija 100% dabīga, un lai gan parasti ekoloģiskas sastāvdaļas ir vismaz ap 15 reizēm dārgākas nekā parastās. Pateicoties tam, ka visi ražošanas etapi sākot no ražas novākšanas līdz produktu pārdošanai veica pati Yves Rocher kompānija, tai izdevās piedāvāt produktu līniju BIO CULTURE par 
saprātīgu cenu. Sniedzot iespēju katrai sievietei visā Pasaulē iegūt skaistumkopšanas līdzekļus!
stāsta turpinājums sekos..
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru