YVES ROCHER - SKROPSTU TUŠAS ATTĪSTĪBAS GAITA.

YVES ROCHER - SKROPSTU TUŠAS ATTĪSTĪBAS GAITA.

      Viena no  Yves Rocher pirmajām dekoratīvās kosmētikas līnijām - YRIA, iekļāva arī skropstu tušas. Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti kā galveno aktīvo sastāvdaļu YRIA skropstu tušām izvēlējās ekstraktus no rīsu eļļas, tās mitrinošo īpašību dēļ. Pateicoties sastāvam tuša redzami pagarināja skropstas, skaisti atdalot tās ar speciālu birstīti. Rezultātā sniedzot dabisku izskatu.
 
*līnijas YRIA skropstu tuša
      Vēlāk pārdošanā tik palaistas Couleurs Nature košās skropstu tušas ( MASCARA ĖCLAT) ar dažādiem krāsu toņiem, izteiktam acu skatienam. To krēmveidīgā tekstūra ļāva tām ātri nožūt un tās bija ļoti noturīgas. Couleurs NATURE līnijā tika iekļautas arī skropstu tušas, kas ieliec skropstas un padara tās biezākas (MASCARA RECOURBANT AT VOLUMATEUR).
Šo skropstu tušu sastāvā bija divi aktīvie komponenti - Agaves sula un Mandeļu proteīni. 
* līnijas Couleurs NATURE skropstu tuša, zila
      Ar laiku Yves Rocher eksperti pirmo reizi izgatavoja skropstu tušu birtstīti ar sfērisku galiņu, kas ļāva sasniegt pat vismazākās skropstiņas. Nokrāsojot 100% ikvienu skropstu, padarot tās garākas un nodrošinot noturību līdz 12h. 
Mascara Volume Dėployė un Mascara Longueur 360 skropstu tušas izteiktam apjomam, maigi aizsniedza katru skropstu, sastāvā esošais Rīsu vasks atjaunoja skropstas un piešķīra tām apjomu. Speciālā birstīte garantēja, ka skropstas kļūst biezākas un apjomīgākas.
 
     2012. gadā Yves Rocher Augu kosmētikas eksperti radīja jauninājumu ar Sexy Pulp skropstu tušām Ultra apjomam, kuras galvenais noslēpums bija tās birstīte ar bieziem sariņiem, kas rūpīgi noskrāso visas skropstiņas, tās savstarpēji nesaķepinot, un piešķirot izteiktu apjomu katrai no tām! Formulas pamatā bija Kaurnaubas vasks, kas sniedz nepārspējamu apjomu, izteiksmīgam un krāšņam izskatam!

       Pēc tam sekoja arī Vertige Volume skropstu tušas izteiktam apjomam ar silikona birstītēm. Yves Rocher kosmētikas eksperti sastāvā izvēlējās Elemi sveķus, kas fiksē un strukturē skropstu izliekumu. Sniedzot juteklisku izskatu līdz pat 12h. 
        Šobrīd pārdošanā esošās zīmola Yves Rocher jaunās skropstu tušas ir pilnveidotas, lai sievietes pat ar visjūtīgākām acīm un kontaktlēcu lietotājas justos skaisti, tai pat laikā komfortabli! 
Kosmētikas eksperti ir izvēlējušies formulas pamatā izmantot Organisko Rīcineļļu, kas baro skropstas un Organisko Rudzupuķu ūdeni, kas nomierina un sniedz komforta sajūtu pat visjūtīgākajām acīm.
Šobrīd ir pieejami 4 jauni skropstu tušas veidi : VOLUME, LONGUEUR, COURBE, METAMORPHOSE.
Izcel savas acis ar kādu no jaunajām Yves Rocher skropstu tušām :
MAKE-UP ACĪM – Tagged "Skropstu tuša" – Hamamelis
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru