Yves Rocher vēsture hamamelis.lv

YVES ROCHER: STĀSTS PAR AUGU KOSMĒTIKAS RADĪTĀJU turpinājums..

Skaistums, kas pieejams visiem!
Yves Rocher nevēlējās aprobežoties tikai ar vienu krēmu. Viņš vēlējās radīt skaistumu, kas būtu pieejams katrai sievietei! Ne tikai cenu ziņā, bet arī ģeorgrāfiski - sievietes no Francijas provincēm un laukiem vēlējās sevi kopt, ne mazāk, kā sievietes no pilsētas.
Tā radās pirmais krēms, uz Savvaļas kumelītes bāzes - ziedu ar nomierinošām un mīkstinošām īpašībām. Šoreiz tā bija kosmētika, tādēļ farmaceiti vairs nesagādāja problēmas. 
Sākumā Yves Rocher kosmētiku pārdeva tikai caur pastu, un veikalā tā vēl nebija atrodama. Tomēr pieprasījums pēc šī krēma ar katru dienu pieauga. Pircējām ļoti patika, ka kosmētika, kuru tās izmanto, ir dabiska un radīta ar palīdzību no augu un Dabas sastāvdaļām. Sievietes uzreiz izjuta un redzēja efektīvus rezultātus, pēc Yves Rocher kosmētikas lietošanas.
Yves Rocher sāka strādāt pie "Zaļās skaistuma grāmatas'', kurā mudināja sievietes palikt uzticīgām sev un atspoguļoja savu unikālo redzējumu par katras sievietes skaistumu neatkarīgi no vecuma, izcelsmes vai sociālā stāvokļa.
Savu pirmo patentu par Jauno parfimērijas - kosmētikas produktu Yves Rocher saņēma tajā pašā 1959. gadā. Kad tikai atvērās Kosmētikas kompānija.
                       *attēlā redzams Cienījamies Yves Rocher kungs savos jaunības gados
stāsta turpinājums sekos...
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru