Yves Rocher - tonālā krēma attīstības gaita.

Yves Rocher - tonālā krēma attīstības gaita.

       Viens no pirmajiem tonālajiem krēmiem, ko izveidoja Yves Rocher Augu Kosmētikas eksperti bija no līnijas YRIA. Tonālais krēms "Teint Rayonnant". Tā galvenās sastāvdaļas bija Zaļās tējas ekstrakti un Žeņšeņs, kas seju mitrināja, uzsūcoties epidermas augšējos slāņos. Tas aizsargāja ādu un radīja veselīgas ādas un starojošas sejas efektu.

*līnijas YRIA tonālais krēms

 

       Laikam ejot Yves Rocher dekoratīvas kosmētikas piedāvājumu papildināja ar līniju - Couleurs NATURE. Šīs līnijas tonālais krēms sniedza gludu un vienmērīgu ādu ar ideālu toni un noturību līdz pat 14h. Tam piemita unikāla iedarbība - stimulējot šūnu elpošanu un piešķirot ādai vēl vairāk mirdzuma. Sastāva pamatā tika izmantots rīsu ekstrakts, kas ādai sniedz dabisku mirdzumu. 

* attēlā viens no līnijas Couleurs NATURE tonālajiem krēmiem

        Pirmoreiz Yves Rocher zīmols izveidoja dekoratīvās kosmētikas līniju, kam  pievienoja rožu eļļas vasku, tadējādi piešķirot sejas ādai ne tikai toņa izlīdzināšanu, bet arī acumirklī atjaunojošu efektu. Rayonnant Jeunesse tonālie krēmi sniedza matētu un zīdainu ādu. 

 

*Royannant Jeunesse tonālais krēms

 

Vēlāk sekoja līnija Zero Default. Šis tonālais krēms - fluīds dāvāja zīdainu un viegli matētu efektu, ar pilnīgu sedzamību, saglabājot noturību 14 stundu garumā, pateicoties sastāvā iekļautajiem stabilajiem minerālu Fitopigmentiem. 

 

Šobrīd veikala plauktos atrodamie tonālie krēmi.

 

* Zero Default Confort

      Yves Rocher Kosmētikas eksperti ir izvēlējušies bagātināt Zero Default Confort formulu ar 1000 rožu nomierinošu eļļu, kas piemērota jebkurai sezonai, jebkuram gadījumam un pat viss sausākajai ādai. Tas nomierina un baro ādu, sniedzot tai komforta sajūtu visas dienas garumā.

* BB PEAU PARFAITE

         BB krēms "BB PEAU PARFAITE". Tas ie apvienots tonālais krēms, kopā ar mitrinošo sejas krēmu. Šī produkta sastāvā Yves Rocher augu kosmētikas pētnieki ir izvēlējušies zaļo Rīsu ekstraktu, tā aizsargājošo īpašību dēļ un apvienojuši ar izlīdzinošiem pigmentiem, lai iegūtu vienmērīgu ādas toni un dabisku mirdzumu.

*PLEIN ÉCLAT

Plein Eclat ir minerālie tonālie krēmi, kas ir piemēroti visiem ādas tipiem, ar 10 h noturību un aizsardzību pret nelabvēlīgajiem vides faktoriem. Yves Rocher augu pētnieki sastāvā ir izvēlējušies botānisko ektraktu trio : Aphloi augs, kas sniegs aizsardzību ādai pret apkārtējās vides piesārņojumiem, un Mikroaļģu un Nasturcijas ekstrakti, kuri nodrošinās ādai nepieciešamo mitruma un skābekļa līmeni, kā arī sniegs detoksikācijas efektu. 

Vairāk par katru tonālo krēma veidu, atradīsiet ŠEIT :

MAKE-UP SEJAI – Hamamelis

 

 

Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru