YVES ROCHER - VAIGU SĀRTUMS

YVES ROCHER - VAIGU SĀRTUMS

     Mūsdienās šķiet, ka vaigu sārtums tiek atstāts malā un ir sen aizmirsts. It kā mēs tik ļoti baidītos par vaigu sārtuma intensitāti un tāpēc atsakamies no gadsimtiem ilgas tradīcijas mazliet vairāk izcelt vaigus, kas piešķirs sejai vairāk dzīvīguma un kopējam grimam vairāk dimensijas, tādā veidā padarot grima gala rezultātu pat dabīgāku. Patiesībā interesei par sejas krāsu un vaigu krāsošanu ir dziļas saknes un aizraujoša vēsture.
      Piemēram Senajā Ēģiptē uz vaigiem un lūpām berzēja maltu okeru (dabīgs māla zemes pigments), savukārt, lai akcentētu acis, izmantoja kokogli. Agrīnie grieķi izmantoja sasmalcinātu zīdkoka sulu, lai viegli iekrāsotu vaigus. Aristokrātiskie romieši kopšanas rituālos iekļāva ādu balinošus svina savienojumus un bieži papildināja tos ar sarkanu vermiljonu (minerālu cinobra pulverveida formu), lai iegūtu izteiktāku vaigu krāsu. 
      Vaigu sārtums tika uzskatīts par jaunības un svaiguma pazīmi, kā arī par juteklības un auglības pazīmi. Attīstoties kosmētikas industrijai, pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados modē parādījās pasteļtoņi vaigu sārtumos.
      Šeit variet aplūkot mazu ieskatu zīmola Yves Rocher bijušajām kosmētikas līnijām, kā "YRIA", "LUMINELLE" UN "COULEURS NATURE". Šajās līnijās tika  piedāvāti izsmalcināti vaigu sārtumi, ar īpaši maigām un vieglām tekstūrām, lai vairāk izceltu vaigu kaulus. 
     Šobrīd pārdošanā ir pieejama minerālo vaigu sārtumu kolekcija. Yves Rocher Kosmētikas eksperti, jaunos minerālos vaigu sārtumus ir izstrādājuši ar pēc iespējas tīrāku sastāvu un ekoloģisku, pārstrādājamu iepakojumu. 96% no formulas sastāvdaļām ir dabīgas izcelsmes. Vaigu sārtumiem nav pievienotas smaržvielas un tie ir pilnībā vegāniski.  To īpaši vieglā tekstūra, ar viegli matētu finišu, uzreiz piešķir dabisku mirdzumu un veselīgas sejas ādas toni: 
Vairāk par mūsu piedāvāto dekoratīvo kosmētiku sejai varat atrast ŠEIT: MAKE-UP SEJAI – Hamamelis
Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru