YVES ROCHER VĒSTURE

YVES ROCHER: STĀSTS PAR AUGU KOSMĒTIKAS RADĪTĀJU

Viņš bija īsts atklājējs.

Godājamais Rocher kungs bija ļoti daudzpusējs cilvēks ar ļoti daudzveidīgām interesēm. Šodien mēs pastāstīsim par viņa unikālo skaistuma redzējumu un mīlestību pret dabu.

Yves Rocher - nav vienkārši kosmētikas zīmola nosaukums. Tas ir cilvēka vārds ar neparastu autora redzējumu par skaistumu, kas izveidojās pirms 60 gadiem un ir tikpat svarīgs arī šodien.

Cienījamais Yves Rocher izveidoja zīmola pamatus, mudinot sievietes palikt pašām sev un būt tuvāk dabai. Viņš uzskatīja, ka "neatkarīgi no vecuma tas ir mūsu dzīves mērķis, un laika gaitā šīs vērtības nemainīsies".

Savu ideju panākumus viņš attiecināja uz izturību, tālredzību un lielisko Bretaņas reģiona dabu, kas viņu iedvesmoja. Viņš arī teica: "Jo vairāk attīstās zinātne , jo vairāk iemeslu mums atgriezties atpakaļ pie Dabas." 

Attēlā ir redzams zīmola radītājs Yves Rocher.

Zīmols  Yves Rocher dzimšanas un bērnības vieta ir La Gasilly ciems, Francijas reģionā, Bretaņā.

Pirms kļūšanas par industriālās kosmētikas ekspertu, kādu mēs viņu zinam šodien, cienījamais Rocher kungs bija mazs zēns, kurš dzīvoja uz Saint Vincent ielas, La Gacilly ciemā, Francijā. Dzimis 1930. gada 7. aprīlī. Zēna gados viņš ļoti daudz slimoja, tāpēc vecāki nolēma viņu pārcelt uz mājmācību. Citādi viņam bija bezrūpīga un laimīga bērnība: viņš uzauga kopā ar savu vecāko māsu un bieži spēlējās La Gasilly ciema tuvumā Broceliande meža biezokņos.

Tēvs strādāja par cepuru izgatavotāju. Tā veikals atradās mājas pirmajā stāvā, kurā dzīvoja visa Roche ģimene. Tieši tur dzima spēcīgais Yves Rocher biznesa instinkts.

14 gadu vecumā, Rocher piedzīvoja sava tēva zaudējumu. Mierinājumu atrada tikai Dabā - tā palīdzēja viņam atrast mieru dvēselē. Tieši tajā laikā viņš saprata, cik pozitīva un nozīmīga ietekme ir Dabai uz Mūsu uztveri uz apkārtējo pasauli....

Tā radās ideja par augu kosmētiku!

Stāsta turpinājums sekos...

Atgriezties uz blogu

Iesniegt komentāru